Marcus Grönholm

Suomen lähiaikojen merkittävin rallikuljettaja on Marcus Grönholm. Marcus ”Bosse” Grönholm syntyi Kauniaisissa vuonna 1968. Urallaan hän ehti saavuttaa kaksi maailmanmestaruutta, kaksi MM -hopeaa ja yhden MM -pronssin. Lisäksi Grönholm oli eniten MM-sarjan osakilpailuvoittoja kerännyt suomalaiskuski. Kilpauransa aikana hän edusti kolmea tallia ja kilpaili 165 osakilpailussa. Grönholm kilpaili ensimmäisen suuremman kilpailunsa vuoden 1989 Neste Rally Finlandissa. Hän ilmoitti virallisesti päättävänsä uransa vuonna 2007, mutta kilpaili vielä useassa osakilpailussa seuraavien parin vuoden ajan.

Marcus Grönholmin innostus autourheiluun lähti perheen sisältä. Grönholmin isä Ulf ”Uffe” Grönholm oli aktiivinen rallikuljettaja 1970- ja 80-luvulla. Marcuksen isä voittikin kaksi kertaa rallin suomenmestaruuden. Ulf Grönholm ja hänen kartturinsa menehtyivät traagisesti vuonna 1981 öisissä ralliharjoituksissa Marcuksen ollessa vasta 13-vuotias. Marcus halusi jatkaa isänsä perintöä eikä antanut onnettomuuden vaikuttaa hänen moottoriurheiluintoonsa. Tästä huolimatta Grönholm nousi rallikansan tietoisuuteen vasta yli 30-vuotiaana, kun hän sai ensimmäisen tehdaspaikkansa Peugeotilta. Loppu olikin sitten historiaa.

Uran ensimmäiset vuodet

Marcus Grönholm aloitti kilpauransa motocrossissa vuonna 1981, mutta loukattuaan polvensa siirtyi ralliin vuonna 1987. Vuonna 1988 hän ajoi junioreiden suomenmestariksi ja jo seuraavana vuonna hän pääsi kokeilemaan siipiään ensimmäistä kertaa Jyväskylän suurajoihin Lancian N-ryhmän autolla. Hän sijoittui tuolloin 23. sijalle. Koko 90-luvun alun Grönholm kilpaili rallin junioriluokissa ja voitti tiiminsä kanssa kolmena vuonna A-ryhmän junioreiden suomenmestaruuden. Vuonna 1994 Grönholm pääsi nauttimaan ensimmäisestä suomenmestaruudestaan ajamalla Jyväskylän Suurajoissa viidennelle sijalle.

Vuosi 1998 nousi yhdeksi Grönholmin uran merkittävimmistä kausista. Tuolloin hän kilpaili Jyväskylän Suurajoissa Toyota Corolla WRC -autolla koko kilpailun ajan aivan kärjen tuntumassa, mutta joutui lopulta keskeyttämään. Tästä huolimatta Grönholmin kilpailun aikana näyttämä ajonopeus herätti heti kolmen kilpatallin mielenkiinnon. Toyota, Ford ja Peugeot ilmoittivat halukkuudestaan työskennellä Grönholmin kanssa ja Grönholm hyväksyi Peugeotin tekemän tarjouksen. Grönholm kilpaili heti seuraavalla kaudella Peugeotin tallissa sijoittuen kahdesti MM-pisteille ja Suomen rallissa neljänneksi.

Maailmanmestaruuksien jahtaaminen alkoi

Vuoden 2000 rallikausi oli ensimmäinen Grönholmin ajama täysi MM-sarja. Hän saavutti tuolloin neljä ykkössijaa, 3 kakkossijaa ja useita pistesijoja, minkä ansiosta Grönholm kruunattiin urallaan ensimmäistä kertaa maailmanmestariksi viiden pisteen erolla lähimpään haastajaan. Grönholmin kartanlukijana toimi menestysvuosina Timo Rautiainen. Samalla Peugeot voitti autovalmistajien maailmanmestaruuden. Seuraava vuosi ei jatkunut yhtä menestyksekkäästi, vaan Grönholm sijoittui loppupisteissä neljänneksi. Vuonna 2002 Grönholm lunasti taas maailmanmestaruuden, mutta tällä kertaa se tapahtui 40 pisteen erolla toiseksi tulleeseen.

Kahta maailmanmestaruutta seuranneet vuodet eivät tuottaneet haluttua menestystä. Kaudella 2003 Grönholm sijoittui vasta kuudenneksi, vuonna 2004 viidenneksi ja vuonna 2005 kolmanneksi. Tämän jälkeen Grönholmin talli Peugeot ilmoitti vetäytyvänsä rallin MM-sarjasta ja Grönholm joutui etsimään uuden tallin. Vuonna 2005 Grönholm tekikin kahden vuoden sopimuksen Fordin kanssa. Grönholm ajoi Fordissa ykköskuljettajana ja toisena kuljettajana oli suomalainen Mikko Hirvonen. Ensimmäinen Fordin kausi päättyi kokonaispisteissä toisena ja kauden aikana Grönholmista tuli eniten MM-voittoja ajanut suomalainen kuljettaja.

Uran viimeiset vuodet

Vuonna 2007 Grönholm aloitti viimeisen kautensa Fordin tallissa. Hyvin mennyt kausi ei kuitenkaan tuonut odotettua mestaruutta vaan Grönholm jäi loppupisteissä toiseksi Sebastien Loebin jälkeen. Ero Loebiin oli vain 4 pistettä. Grönholm ilmoitti vaikeasta päätöksestään päättää aktiiviuransa 14. syyskuuta vuonna 2007. Grönholm mainitsi jo tuolloin, että hänellä on vielä himo metsästää voittoja, joten ei tullut yllätyksenä, että vuonna 2009 Grönholm sopi yhden rallin ajosopimuksen englantilaisen Prodrive -tallin kanssa. Hän osallistui tallin Subaru WRC -autolla Portugalin ralliin.

Myös kaudella 2010 Grönholm osallistui Ruotsin ralliin ja vuonna 2011 X-Games kilpailuiden RallyCar Racingiin ja RallyCrossiin. Ruotsin rallissa Grönholm jäi 21. sijalle. Hän kuitenkin voitti hopeaa RallyCar Racingistä ja pronssia RallyCrossista. Loukkaantumisen takia Grönholm joutui perumaan osallistumisensa vuoden 2012 X-Games tapahtumaan ja täten menetti tilaisuutensa kilpailla vielä kerran pahinta vastustajaansa Sebastien Loebia vastaan. Suomessa Marcus Grönholm palkittiin menestyksekkäästä urastaan vuoden 2008 Urheilugaalassa. Uransa aikana Marcus Grönholm ehti kerätä 615 MM-pistettä 150 startista.

Uran jälkeinen aika

Uran päättäminen oli vaikea päätös Grönholmille ja hän myöntää saaneensa päätöksen jälkeen vielä useita tallitarjouksia. Uransa jälkeen hän on kokeillut monenlaista yrittäjyyttä. Grönholm esimerkiksi pyörittää kauppakeskusta Inkoossa vaimonsa Teresan kanssa. Samalla Grönholmin poika Niclas ajaa rallicrossin MM-sarjassa isänsä johtamassa GRX-tallissa. Vuonna 2017 Grönholm ilmoitti perustavansa luksusrallikoulun Lappiin. Grönholm opettaa kurssilla Lapin upeissa talvimaisemissa esimerkiksi WRC -luokituksen saaduilla kilpa-autoilla autojen käsittelyä ja ajotekniikoita. Kilpa-auton rattiin Grönholm nousee enää ainoastaan show-mielessä.

Yksityiselämä

Grönholmin yksityiselämän suurin menetys oli isä Ulf Grönholmin äkillinen kuolema, kun Grönholm oli vasta 13 -vuotias. Ennen ralliautoilijan uraa Grönholm toimi kokopäiväisenä maanviljelijänä, mutta vuokrasi peltonsa ja siirtyi ammattimaiseksi ralliautoilijaksi vuonna 1997. Grönholm on naimissa Teresa-vaimon kanssa ja heillä on kolme lasta: kaksi tyttöä ja poika. Muiden liiketoimien lisäksi Grönholm operoi Inkoossa vaimonsa kanssa kauppakeskus Strandia. Myös Grönholmin serkku Sebastian Lindholm on menestynyt ralliareenoilla ja hänellä on ollut suuri merkitys Grönholmin moottoriurheilu-uralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *